Hittantábor 2019

Gyülekezeti napközis táborunkról

Az idei esztendőben is megtartottuk a hittanosaink számára szervezett napközis tábort 2019. június 17-21. között.

Közel 80 hittanosunk vett részt egész héten, az óvodás kortól egészen középiskolás korig.

Az idei tábor témáját a bibliai önismeret határozta meg, minden nap közös áhítattal, korosztályokban csoportfoglalkozásokkal, rengeteg játékkal, kézműves foglalkozással, ismerkedéssel, különböző fejlesztő bemutatókkal, kirándulásokkal.

A bibliai történetek a különböző testrészeket vették sorra és ezek alapján mélyítették el az üzenetet. Így tartottunk szájtáti napot, szemfüles napot, ízlelő napot, kezes-lábas napot. A nap végén aranymondásokkal véstük a gyerekek értelmébe és szívébe a legfontosabb bibliai üzenetet, amelyet egy füzetbe be is ragasztottak és a tábor emlékeként elvihették magukkal. Bízunk abban, hogy a gyerekek nemcsak élményekkel, tartós barátságokkal lettek gazdagabbak, hanem hitükben, az örökkévaló, krisztusi értékekben is erősödtek.

Szeretnénk köszönetet mondani segítőinknek, akik rengeteget dolgoztak, hogy ez a hét áldássá lehessen: Illés Istvánné, Kádár-Paksy Ágnes, Nagy Erzsébet, Nagy Júlia, Pálinkás Tamásné, Steinbachné Cenkvári Klára, Szanyi Józsefné, Varga Csenge, Végh Judit, Végh István. Külön köszönjük a szülőknek, hogy gyermekeiket ránk bízták erre a hétre is. Köszönjük fűzfői táborunknak a szép és hasznos „infrastruktúrát”.

Jó volt látni a rengeteg gyermeket, a jövő gyülekezetének csapatát. Jó volt hallani a harsogó éneklést és ahogy kórusban zengett az aranymondás.

A szememmel láttam, a fülemmel hallottam, megértettem…” (Jób 13,1)