Gyülekezeti hírlevél – 2020.11.04.

 

„Ő SZÓLT ÉS MEGLETT!” (Zsoltárok 33,9)

Mi, almádi-fűzfői reformátusok

Gyülekezeti hírlevél – 2020.11.04.

 

Kedves Testvérek!

 

Többek kérésére, a koronavírus-járvány ideje alatt, a gyülekezeti istentiszteletről, az igehirdetés üzenetéről, készül egy tíz perces videóösszefoglaló. A teljes istentisztelet hanganyagban letölthető és meghallgatható a honlapunkról, ugyanitt a YouTube link is megtalálható. Ezt alább bemásolva is elküldjük. Az anyag egy hétig marad a csatornán, az új anyaggal a régit mindig letöröljük. Köszönjük Márton Gergely testvérünk segítségét. Ennél a felvételnél a csiptetős mikrofont elfelejtettük feltenni, a hang így is érthető, de reménység szerint ennél sokkal jobb lesz a hang minősége a jövőben. Imádkozunk azért, hogy minél rövidebb ideig legyen szükség erre a megoldásra, de bízunk abban, hogy így még többen bekapcsolódhatnak az istentiszteletinkbe. A biztonsági előírások betartásával személyesen is szeretettel várunk mindenkit a vasárnapi istentiszteletekre!

https://www.youtube.com/watch?v=aRdKWqMlE3A&feature=youtu.be

 

Köszönjük azoknak a Testvéreinknek, akik a fűzfői templomkertben összeszedték a lehullott leveleket!

 

Almádiban – hasonló céllal – szervezünk gyülekezeti munkát, a gyülekezeti házunk kertjében (a templom és a Hősi emlékmű mögött). Erre az almádi gyülekezeti munkanapra, november 7-én, szombaton, 9-12 óra között kerül sor. Aki el tud jönni, lombseprőt, estleg sövényvágót hozzon magával.

 

Szép számmal részt vettünk Makkay Chambers Adrienne testvérünk tegnapi remek webináriumán. A tárgyalástechnikával foglalkozó előadás második alkalmára november 17-én, 18.30 órakor, a gyülekezeti bibliaóra keretében. Erre külön linket küldünk.

 

Ugyanakkor szeretettel várunk mindenkit az online bibliaórára, a Skype rendszeren, keddenként, 18.30 óra kezdettel. Aki szeretne bekapcsolódni, erre az email címre küldjön jelzést, és elküldjük a technikai tájékoztatót.

 

Hittanóráinkat egyelőre a megszokott rendben meg tudjuk tartani.

 

Az Úr áldását kérjük a Testvérek életére, az Ő megtartó kegyelmére hagyatkozva, a november 8-i, vasárnapi istentiszteletünk soron következő alapigéjével: „Sok, különféle betegségben sínylődőt meggyógyított ekkor…” (Márk 1,34) Könyörögjünk egymásért!

 

Testvéri köszöntéssel, Steinbach József lelkész, Kovács János és Vankó Viktor gondnokok

 

*

 

Imádkozzunk!

 

Hálát adunk Neked,

mennyei Atyánk,

szeretett Fiad,

a Jézus Krisztus által,

hogy minden kártól és veszedelemtől

megőrzöd életünket!

Kérünk,

őrizz meg minket

a mai napon is

a bűntől

és minden gonosztól,

hogy minden cselekedetünk

és egész életünk

tetszésedre legyen!

Mert mi magunkat,

testünket, lelkünket

és mindenünket

kezedbe ajánljuk.

Megtartó kegyelmed

legyen velünk,

hogy a gonosz ellenség

erőt ne vehessen rajtunk!

Adj erőt,

örömöt és reménységet

mindenkor!

Ámen